Loading...
Rólam 2021-07-18T20:40:29+00:00

Mielőtt avatott értője lettem volna hivatásomnak, magam is szívesen rendezgettem, csinosítgattam otthonomat, viszont mindig éreztem, hogy hiányzik valami.
Valami, amit a tökéletes elrendezés, a teljes szín- és stílus harmóniája adott volna hozzá.

A tudást a Junior Art Center-ben szívtam magamba.
A 2 éves alapképzés végén kitűnő eredménnyel államvizsgáztam, majd ezt követően az 5 szemeszter mesterkurzus zárásaként sikeresen védtem meg diplomamunkámat.

Azóta folyamatosan bővítem tudásomat szakmai előadások, továbbképzések látogatásával, valamint figyelemmel kísérem az újításokat, a legújabb trendet.

Tervezői munkám során amennyiben alaprajzi módosításra is lehetőség van, azt minden esetben a berendezéssel együtt készítem, ugyanis e nélkül értelmetlen és komolytalan lenne építészeti tervet készíteni, elfogadni, és megvalósítani.  Éppen ezért ajánlom, hogy már az építészeti terv készítés fázisában keress meg, mert ekkor lehetőség van arra, hogy a belső tereket ne csak a ház külső megjelenéséhez igazítsuk, hanem megépítés után berendezhető is legyen a Te elvárásaidnak, igényeidnek megfelelően.

A jó térszervezés mellett minden esetben törekszem a tökéletes összhangra, fontos számomra a funkció és design egyensúlya, a harmonikus otthon megteremtése a tér adottságait és a Megrendelő igényeit összevetve.

Nincs kedvenc stílusom, minden esetben alkalmazkodom Ügyfelem ízléséhez, stílusához, így minden egyes feladattal változatos, egyénre szabott, praktikus terek születhetnek.

A több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal számtalan lakást, házat formáltam, terveztem irodákat, üzleteket. Számomra legfontosabb az elégedett Ügyfél, célom, hogy otthonodat olyanná varázsoljam, amiről mindig is álmodtál, és amiben ezentúl igazán otthon érzed magad.

A TERVEZÉS FOLYAMATA


Bár a tervezés folyamata projektenként változó lehet, egy alapvető áttekintést nyerhetsz a tervezés egészéről


A tervezés szakaszai:

     

I.fázis: Konzultáció

 •     Személyes igények, elvárások, elképzelések megbeszélése, projektre szánt budget nagysága
 •     Árajánlat  (max. 2 munkanapon belül e-mailben küldöm)
 •     Megállapodás/Szerződéskötés
 •     A tervezésben érintett helyszín felmérése, fotók készítése a jelenlegi állapotról (amennyiben távtervezés, alaprajzot kérek)

Szerződéskötéskor a teljes összeg 50%-ának megfizetése szükséges

II.fázis: Koncepció terv

 • Funkcionális térszervezés; azaz a belső terek személyre szabott optimális kialakítása, bemutatva alaprajzon és fotorealisztikus 3 dimenziós látványképekkel
 • Berendezési alaprajz méretezett bútorokkal
 • A berendezési tárgyakból több változatot is felajánlok, melyek mindegyike illeszkedik a térbe, ezekből kiválasztható a végleges.íy

A koncepció terv átadásakor esedékes a honoráriumom további 25 %-ának megfizetése.

A koncepció terv gondos átbeszélése után születik meg a végleges változat, tehát a  terv átadását követően még van mód tervmódosításra, további ötletelésre, finomításokra.

III. fázis: Kiviteli terv

 • Berendezési alaprajz méretezve
 • Gipszkartonozási terv (design álmennyezethez – amennyiben tervezésre kerül)
 • Elektromos kiállások helyének meghatározása (lámpa helyek, kapcsolók, dugaljak elhelyezése, kapcsolási terv)
 • Konszignáció (a betervezett berendezési elemek listája, lelőhelyajánlással)
 • Csempekiosztás
 • Gépészeti kiállások helyének meghatározása
 • Falszín terv /falszínek kódokkal, tapéta, falpanelek, egyéb dekorok megjelölésével/
 • Asztalos munkák összesítő terve /egyedi asztalos és épített bútorokról méretezett falnézetek, (gardróbszekrények belső elrendezése is)
 • Fotorealisztikus 3 dimenziós látványképek

A teljes tervdokumentáció alapján a kivitelezők el tudják végezni a szakipari munkákat.

A kiviteli tervek átadása után kerül megfizetésre a honoráriumom fennmaradó 25 %-a.

Honorárium:

A lakberendezés díja egyedi, függ a tervezendő ingatlan méretétől, a munka jellegétől.  Legtöbbször a tervezendő ingatlan nagysága és a feladat összetettsége, bonyolultsága alkotja a kalkulált árakat.

 • Átlagos tervezési igény esetében a díj 10-12 eFt/m2,
 • Átlagon felüli tervezési igény esetében  12 eFt /m2.-től  (Ilyenek pl. kis méretű lakások, összetett funkció, bonyolult geometriájú terek, tetőtér, galériás lakás, lépcsők tervezése, több generáció, belsőépítészeti átalakítások)

Bónusz! Ha szeretnéd, be is járhatod – virtuálisan – lakásod tereit számítógépes programom segítségével, hogy még jobban el tudd képzelni, hogyan fog majd kinézni a valóságban.

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAIM


 • Közreműködés a vásárlásokban
 • Helyszíni egyeztetés a kivitelezővel a munkák megkezdése előtt
 • Kivitelezés ellenőrzése
 • Kulcsrakész átadás

Ha nem szeretnél komplex tervet, az alábbi szolgáltatásokat ajánlom;


Koncepcióterv- berendezési alaprajz

Méretezett alaprajzi térszervezés bútorokkal (kiviteli tervlapok, 3D fotorealisztikus képek és konszignáció nélkül) 5 000 Ft/m2-től

(min. 150 000 Ft)

Családi házak, lakások, irodák, üzletek funkcionális térszervezése falmozgatással – Fontos statikusi véleményezés!


Koncepcióterv- berendezési alaprajz + 3D képek

Koncepcióterv; méretezett, bútorozott alaprajzi térszervezés + 3 D fotorealisztikus látványképek (konszignáció és műszaki tervlapok nélkül)

7 000  Ft/m2-től

Családi házak, lakások, irodák, üzletek funkcionális térszervezése falmozgatással – Fontos statikusi véleményezés!


Helyszíni tanácsadás

1-1 helyiség optimális berendezése, színek, bútorok ajánlása

38 000 Ft 1 alkalom (maximum 3 óra időtartam) + kiszállási ktg.


Stílustervezés

Meglévő és/vagy új bútorok, színek, kiegészítő tárgyak moodboard vagy kollázs formájában prezentálva 2 változatban. (a változatok akár összemoshatóak)

Ár: 20 000 /kép


Home Staging

Lakberendezési szolgáltatásommal azoknak az ingatlantulajdonosoknak szeretnék segítséget nyújtani, akiknek eladó sorba került lakásuk. Minden eladó célja, hogy minél hamarabb és minél jobb áron tudja eladni ingatlanát.

A home staging lényege egy bizonyos lakberendezési módszer, mellyel vonzóvá, kellemessé varázsolom eladó ingatlanát. Ahhoz, hogy már az első benyomás is pozitív hatással legyen az érdeklődőkre, elég néhány apró, költségkímélő megoldás is.

Ár: 1 000 Ft/m2 – minimum 50 000 Ft + kiszállási ktg.


Ingatlan vásárlás-értéknövelő tanácsadás

Ingatlan vásárlásában való részvétel, ingatlan értéknövelő tanácsadás, igény szerint javaslat a belső térszervezésre szóban. 38 000 Ft 1 alkalom (maximum 3 óra időtartam) + kiszállási ktg


Ingatlan vásárlás- értéknövelő tervezés

Ingatlan vásárlás előtti értéknövelő tanácsadás, javaslat a belső térszervezésre alaprajzon valamint  3 dimenziós látványképekkel. 6 000 Ft/m2 (min. 200 000 Ft)


LÉPJ KAPCSOLATBA VELEM!

Írj nekem levelet, vagy hívj fel!
Töltsd ki az űrlapot, írd le, milyen segítségre lenne szükséged.