A kis helyigényű szegélyfűtőtestek beépítése ideális lehet olyan helyiségekben, ahol kevés szabad falfelület áll rendelkezésre radiátor beépítéséhez, (pl. tetőterekben, kis garzonokban), de jól alkalmazható penészesedő lakásokban is.

 

A falra szerelt radiátor folyamatosan keringteti a levegőt, melegíti és szárítja a falat, így nem csak a tér levegőjét melegíti, hanem a falfűtés is megvalósul, ezáltal 20-25 %-os energia megtakarítást is eredményezhet. Alkalmazhatjuk szekrény lábazatba építve, ülőgarnitúrák, íróasztalok takarásában is.

 

Kétfajta méretben kapható:

Szimpla kivitel: a magassága kevesebb, mint 20 cm, fűtőteljesítménye 220 W/m, valamint a DUPLA típus, melynek teljesítménye 400 W/m, magassága nem egészen 30 cm.

A dupla típus hőleadása lényegesen nagyobb mint a SZIMPLA kivitelé, így rövidebb hossz esetén is hatékony.

 

A fűtésrendszer meleg vizes rendszerre egyszerűen csatlakoztatható, nincs szükség speciális szerszámokra. A felszereléshez csupán néhány csavarra van szükség, a takarólapok pedig könnyedén a burkolat élére pattinthatók. A két méter hosszú radiátor darabok tetszőlegesen elvághatók, toldhatók .

Az alumínium burkolat lehetőséget ad arra, hogy gyengeáramú vezetékeket és más kábeleket itt vezessenek körbe a helyiség falai mentén.

3 alapszínben kapható: bézs, fehér, ezüstszürke, de igény szerint rendelhető a RAL színskála bármely színében.

forrás: thermotech.hu

navigreen.hu