lakberendezési árak - Lia Interior Design

A lakberendezési árak meghatározásakor – ahogyan a szolgáltatásaim esetében is – megrendelőim elégedettsége volt a cél. Épp ezért nem óradíjban, hanem négyzetméter árban vehetők igénybe a tervezési szolgáltatások.

Miért nem óradíjban számolom ki a lakberendezési árakat?

Szerintem az óradíjas elszámolás egyik legnagyobb problémája, hogy a vevő könnyedén azt érezheti, hogy csak az idejét és a pénzét pazarolja a tervező. Az ár m2-enkénti megadása ezzel szemben pontosabb, átláthatóbb és korrektebb hozzáállás, ami az ügyfeleim elégedettségét szolgálja.

Lakberendezési árak – Lia Interior Desing

Átlagos tervezési igény esetében a díj 13.000 – 18.000 Ft/m2,

Mi az, ami a tervezési díjat befolyásolhatja?

A lakberendezés díja egyedi, függ a tervezendő ingatlan méretétől, a munka jellegétől.  Legtöbbször a tervezendő ingatlan nagysága és a feladat összetettsége, bonyolultsága alkotja a kalkulált árakat.

Átlagon felüli tervezési igény esetében 19.000 Ft /m2 -től.

Ilyenek páldául a kis méretű lakások, összetett funkcióju, bonyolult geometriájú terek, tetőtér, galériás lakás, lépcsők tervezése, több generáció, belsőépítészeti átalakítások.

Mit tartalmaz a tervezési díj?

Konzultációt: nem csak az elképzeléseket beszéljük meg, hanem a személyes igényeket és a mindennapi szokásokat megismerve és felmérve alapozzuk meg a minden igényt kielégítő koncepció elkészítését.

Koncepciót: a konzultáció során megismert szokásokhoz és igényekhez igazodva vágunk bele a funkcionális térszervezésbe, vagyis a belső terek életvitel és életritmus szerinti kialakításába. Mindezt alaprajzzal és 3D látványképekkel illusztrálva. A koncepció kidolgozásának a szakaszában van lehetőség további ötletek ábárolására és a módosításra.

Kiviteli tervet: az elfogadott koncepciót követően a kivitelezéshez szükséges összes tervezet és dokumentum átadásra kerül, amellyel a kivitelezők már el is kezdhetik a munkát.

Bónusz! Ha szeretnéd, be is járhatod – virtuálisan – lakásod tereit számítógépes programom segítségével, hogy még jobban el tudd képzelni, hogyan fog majd kinézni a valóságban.

Tanácsadásra, home stagingre van inkább szükséged? Keress bizalommal!

Inspirálódnál az eddigi tervezési munkáimból?
Válassz egy helyiséget és bátran kezd el összeírni az elképzeléseidet.

Fürdőszobák

Nappalik

Hálószobák

Konyhák és étkezők

Gyermek- és tiniszobák

Teraszok