lakberendezési árak - Lia Interior Design

Átlagos tervezési igény esetében a díj 12.000 – 15.000 Ft/m2,

Mi az, ami a tervezési díjat befolyásolhatja?

A lakberendezés díja egyedi, függ a tervezendő ingatlan méretétől, a munka jellegétől.  Legtöbbször a tervezendő ingatlan nagysága és a feladat összetettsége, bonyolultsága alkotja a kalkulált árakat.

Átlagon felüli tervezési igény esetében 16.000 Ft /m2 -től.

Ilyenek például a kis méretű lakások, összetett funkciójú, bonyolult geometriájú terek, tetőtér, galériás lakás, lépcsők tervezése, több generáció, belsőépítészeti átalakítások.

Mit tartalmaz a tervezési díj?

Konzultációt: nem csak az elképzeléseket beszéljük meg, hanem a személyes igényeket és a mindennapi szokásokat megismerve és felmérve alapozzuk meg a minden igényt kielégítő koncepció elkészítését.

Koncepciót: a konzultáció során megismert szokásokhoz és igényekhez igazodva vágunk bele a funkcionális térszervezésbe, vagyis a belső terek életvitel és életritmus szerinti kialakításába. Mindezt alaprajzzal és 3D látványképekkel illusztrálva. A koncepció kidolgozásának a szakaszában van lehetőség további ötletek ábrázolására és a módosításra.

Kiviteli tervet: az elfogadott koncepciót követően a 3 D látványterven és konszignáción túl a kivitelezéshez szükséges tervdokumentáció is átadásra kerül, mely segítéségével a kivitelezők el tudják végezni a szakipari munkákat.

Bónusz! Ha szeretnéd, be is járhatod – virtuálisan – lakásod tereit számítógépes programom segítségével, hogy még jobban el tudd képzelni, hogyan fog majd kinézni a valóságban.

Tanácsadásra, home stagingre van inkább szükséged? Keress bizalommal!

Inspirálódnál az eddigi tervezési munkáimból?
Válassz egy helyiséget, és bátran kezdd el összeírni az elképzeléseidet!

Fürdőszobák

Nappalik

nappali terv munkáimból

Hálószobák

Konyhák és étkezők

Gyermek- és tiniszobák

Teraszok

Otthoni irodák

Gardróbszobák