Sződligeti ikerház komplex tervezése ; építészeti, belsőépítészeti tervek, valamint 3D látványtervek

Ez a projekt építész és lakberendező közös együttműködésével jött létre, ahol az építészeti tervektől egészen a belsőépítészeti, lakberendezési tervekig bezárólag minden apró részletre kiterjedő tervet sikerült prezentálnunk Ügyfeleink felé.

A megbízás egy összesen kb 238 m-es ikerház komplex tervezésére szólt.

Mindkét lakás belsőépítészeti, lakberendezési tervei modern stílusban készültek, nyugodt, kellemes otthon érzést sugallnak.

Ágnes háza;

96,8 m2, melyben igényeinek megfelelően előtér, vendég mosdó – WC, vendég szoba, amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba , gardrób és gépészeti helyiség kialakítására volt igény. Letisztult terek, formák, tágas terek jellemzik, fő színek a fehér és szürke árnyalatai, kiegészítve fémekkel valamint itt-ott megjelenik a mályva néhány árnyalata.

Nappali – konyha – étkező

Ügyfelem számára fontos volt, hogy a nappali tér legyen tágas, szellős, tiszta, világos. A fényes fehér padló, a fehér falak, a sok-sok ablak, a nyitott födém mind hozzájárult ahhoz, hogy álma valóra váljon, és egy valóban minden sallangtól mentes térben tudja fogadni barátait, rokonait.

Étkezőasztalra, székekre nem volt igény, Ügyfelem kérésére a sziget köré helyeztem el bárszékeket, ahol legalább 6 vendég tud majd helyet foglalni. A térben helyet kapott még egy fa tüzelésű kandalló, valamint kanapé és TV.

Hálószoba – gardrób- fürdőszoba

A méretes teraszt a hálószoba és nappali öleli körbe, mindkét helyiségből hatalmas üveges tolóajtón keresztül juthatunk a szabadba. A hálószobához kapcsolódik közvetlenül a gardróbszoba, valamint a kádas fürdőszoba. A fürdőszoba hátsó részében található a WC, valamint a mosó-szárítógép, szennyestárolás.

A lakásban kialakításra került egy vendégszoba valamint zuhanyzós vendégmosdó is. A vendégszobában az egyedi tervezésű szekrényekben további tárolásra van lehetőség.

A ház másik, 140m2-es területe Dávidé, ahol az alábbi helyiségek kialakítására volt igény:

Előtér, gépészet, vendég mosdó, háztartási helyiség, amerikai konyhás nappali, 1 hálószoba, melyhez fürdőszoba és gardrób kapcsolódik, 2 gyerekszoba, gyerek fürdőszoba.

Letisztult terek, formák, tágas terek, földszínek és szürke árnyalatai jellemzik, melyeket fémekkel egészítettünk ki.

Nappali – konyha – étkező

Ügyfelem számára fontos volt, hogy a nappali térben legyen konyhasziget, melyhez közvetlenül kapcsolódik az étkezőasztal. A nappaliban helyet foglal még egy kanapé, fotel. A TV-re a tér minden részletéből rálátni.

Hálószoba- fürdőszoba- gardrób

Éppen úgy, mint Ágnes házában, a teraszt itt is körbe öleli a hálószoba és a nappali. Dávid házában a nappali térből a hálószoba, gyerekszobák irányába vezető közelekedő is hatalmas ablakokkal kapcsolódik a teraszhoz.

Gyerekszobák

Két gyerekszoba tervezést készítettem, az egyik (mely jelenleg babaszoba funkciót kapott)  a szülői hálószobához esik közel, a másik a közlekedőből nyílik.

Az otthoni iroda  vendégszoba funkcióval, és tárolási lehetőséggel is bír.

alaprajz -liadesign.hu

⏬⏬⏬

➡Ha  kíváncsi vagy a részletes tervezési folyamatra is, itt megtalálod.

Amennyiben te is szeretnél építészeti, belsőépítészeti, lakberendezési tervezést, keress meg bátran!